“Ημέρες Παγωτού” από την Παπαγεωργίου

Το μυστικό κρύβεται στις Α’ ύλες……και η εταιρία Παπαγεωργίου θέλησε να μοιραστεί το μυστικό για αυθεντικό Ιταλικό παγωτό!

Γι αυτό και πριν λίγες ημέρες, με χαρά διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις της, ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με την ονομασία «Ημέρες παγωτού».

Συγκεκριμένα, στο πρόσφατα ανακαινισμένο Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης φιλοξένησε εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον εξειδικευμένο τεχνικό της εταιρίας και να μυηθούν στα μυστικά της τέχνης του Ιταλικού παγωτού, με ποιοτικές πρώτες ύλες από την Ιταλική Unigel!
Οι συμμετέχοντες, παρακολούθησαν όλη τη διαδικασία παρασκευής παγωτού, δοκίμασαν νέες γεύσεις, ενημερώθηκαν ενόψει της σεζόν για τις νέες τάσεις στο παγωτό, και φυσικά στη διακόσμηση και το γαρνίρισμά του. Επιπλέον, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν πληροφορίες, γνώσεις και απόψεις αναφορικά με το παγωτό, πριν την έναρξη της σεζόν.

Οι Ημέρες παγωτού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους συνεργάτες μας να παρακολουθήσουν από κοντά την εκπαίδευση και να ενημερωθούν για τις πιο σύγχρονες τάσεις στην αγορά του παγωτού πριν από το ξεκίνημα κάθε καλοκαιρινής περιόδου.