papageorgioufoods

Volare

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ PANETTONE

  • Το Panettone αποτελεί μια αγαπημένη επιλογή που εμπλουτίζει τη γκάμα των γευστικών απολαύσεων κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.
  • Το Volare® είναι το νέο πλήρες μίγμα ζαχαροπλαστικής που συνδυάζει τα κορυφαίας ποιότητας φυσικά υλικά με μια μοναδική διαδικασία παρασκευής για αυθεντικό ιταλικό Panettone και άλλα Iταλικά προζυμένια κέικ.
  • Πρόκειται για 2 πλήρη και έτοιμα προς χρήση μίγματα για δημιουργίες που θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αυθεντικότητας, απευθείας από το βορρά της Ιταλίας.
  • Το Volare® δεν περιέχει αρώματα, γεγονός που επιτρέπει στον τεχνίτη να προσθέσει τις γεύσεις,
    τα αρώματα, τις γεμίσεις και επικαλύψεις της αρεσκείας του.
  • Προσφέρει μια ζύμη σταθερή και πολύ εύκολη στην επεξεργασία.
  • Tο τελικό προϊόν χαρακτηρίζεται από εξαιρετικό όγκο και μεγάλες κυψελίδες.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ PANETTONE

Η διαδικασία παραγωγής του Panettone είναι αρκετά περίπλοκη και χρονοβόρα, αλλά είναι και αυτή που του προσφέρει αυτή την ιδιαίτερη γεύση!
Το Panettone αφού ψηθεί, κρεμιέται ανάποδα για αρκετές ώρες, ώστε να πετύχει αυτό το θεαματικό φούσκωμα, ενώ το κυλινδρικό του σχήμα το οφείλει στο χαρτί ψησίματος, με το οποίο τυλίγεται η ζύμη μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας

 

 

Το Volare είναι το ιδανικό μίγμα που εγγυάται την επιτυχία των πιο διάσημων Ιταλικών προζυμένιων κέικ!

 

Χαρακτηριστικό Χριστουγεννιάτικο γλυκό της Βερόνα. Η ονομασία του προέρχεται από το “pan de oro” (=χρυσόψωμο) της Βενετικής διαλέκτου, που σερβιριζόταν στα τραπέζια των πλούσιων Ενετών.

 

Το Colomba pasquale είναι ένα ιταλικό παραδοσιακό Πασχαλινό κέικ με κομμάτια εσπεριδοειδών, σε σχήμα περιστεριού. Έχει πλούσια, απαλή ζύμη κι ελαφρώς μαστιχωτή υφή. Στην Ιταλία σηματοδοτεί γλυκά την άνοιξη

Ιταλικό κέικ σε στρογγυλό σχήμα με πολύ απλά υλικά. Κυκλοφορεί σε διάφορες μορφές, από σφιχτή ζύμη έως μια μικρότερη εκδοχή ντόνατ, σχεδόν σε κάθε περιοχή της Ιταλίας. 

 

Αφράτο κέικ που διακοσμείται με κόκκους ζάχαρης ή/και γλάσο αμυγδάλου. Ένα Χριστουγεννιάτικο γλυκό, που με την πάροδο του χρόνου, έγινε ένα καθημερινό κέικ πρωϊνού, συνοδευτικό του καπουτσίνο.