Παρουσίαση της σειράς ICAM Linea Professionale στην ARTOZA 2015

Η εταιρία Παπαγεωργίου  σε συνεργασία με την Ιταλική σοκολατοποιία ICAM παρουσίασαν στην ARTOZA 2015, την σειρά ICAM Linea Professionale, μια ολοκληρωμένη σειρά από premium επαγγελματικά προϊόντα σοκολάτας. Η ICAM είναι μια πλήρως καθετοποιημένη σοκολατοποιία, με έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής από τις φυτείες κακάο σε διάφορες περιοχές του κόσμου, μέχρι την παραγωγή ανώτερης ποιότητας επαγγελματικών και καταναλωτικών προϊόντων σοκολάτας, για όλο τον κόσμο. Η εταιρία Παπαγεωργίου  είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων ICAM για την Ελλάδα.

Στο περίπτερο ICAM-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στο Hall 3 του Metropolitan Expo, παρουσιάστηκε η πλήρης επαγγελματική σειρά της ICAM από κουβερτούρες, σοκολάτες γάλακτος, λευκές σοκολάτες και κρέμες κακάο. Εξέχουσα θέση στη παρουσίαση των επαγγελματικών προϊόντων ICAM, είχαν οι μονοποικιλιακές σοκολάτες από τη λατινική Αμερική, την Καραϊβική και την Αφρική αλλά και η εξειδικευμένη σειρά προϊόντων παγωτού IGLOO.

Ωστόσο, η παρουσία του RICARDO MAGNI στις 1 και 2 Μαρτίου στο περίπτερο ICAM-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ήταν το γεγονός που μονοπώλησε την προσοχή των επισκεπτών. Ο διάσημος ιταλός chocolatier, ετοίμασε μπροστά στο κοινό της έκθεσης, σοκολατάκια με πρώτη ύλη, τις επαγγελματικές σοκολάτες ICAM, αναμιγνύοντας τες αριστοτεχνικά με εναλλακτικά υλικά με έντονο άρωμα Ελλάδας όπως ελαιόλαδο, Μαυροδάφνη Πατρών, φιστίκια Αιγίνης , μαστίχα Χίου, για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά.

Το αποτέλεσμα ήταν σαγηνευτικό και ενθουσίασε όσους είχαν την ευκαιρία να το γευτούν. “Η ανταπόκριση του κοινού της ARTOZA ήταν και για μένα μια ευχάριστη έκπληξη” δήλωσε ο RICARDO MAGNI, “Ευχαριστώ θερμά την εταιρία Παπαγεωργίου για την ευκαιρία που μου έδωσε να μοιραστώ με τους Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής μερικά από τα μυστικά της κορυφαίας σοκολατοποιίας ICAM”.

H ARTOZA ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 2 Μαρτίου και ξεπέρασε τις προσδοκίες της εταιρίας Παπαγεωργίου για μια πρώτη γνωριμία του Ελληνικού επαγγελματικού κοινού με τα προϊόντα ICAM, καθώς το ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν έντονο και ουσιαστικό πέραν του αναμενόμενου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρίας, Τάσο Παπαγεωργίου, “αποδείχθηκε ότι οι Έλληνες επαγγελματίες εκτιμούν ιδιαίτερα τις πρώτες ύλες εξέχουσας ποιότητας, όπως είναι οι σοκολάτες της ICAM, που τους δίνουν τη δυνατότητα να διαφοροποιηθούν, προσφέροντας ταυτόχρονα προϊόντα που είναι προσιτά σε όλους τους πελάτες τους. Αυτή η φιλοσοφία, βρίσκεται πίσω από τη συνεχή προσπάθεια εμπλουτισμού του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας, με κορυφαίες πρώτες ύλες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, αλλά και την πρόσβαση στην απαραίτητη τεχνογνωσία της διαφοροποίησης”