Η εταιρία Παπαγεωργίου στην έκθεση SIGEP

Τον Ιανουάριο 2020 η εταιρία Παπαγεωργίου, επισκέφθηκε την έκθεση Sigep στο Rimini της Ιταλίας, όπου συμμετείχαν επιλεγμένες εταιρίες από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για την πιο σημαντική κι εξειδικευμένη έκθεση στην Ευρώπη για το παγωτό, τη ζαχαροπλαστική, την αρτοποιία, την σοκολάτα και τον καφέ. Στη Sigep παρουσιάζονται όλες οι νέες μορφές, οι μελλοντικές τάσεις και οι καινοτομίες στους παραπάνω τομείς.

Η εταιρία Παπαγεωργίου επιδιώκοντας τη συνεχή ανάπτυξη και μεγιστοποίηση της ανταγωνιστικότητάς του, συμμετείχε κάνοντας συναντήσεις ενώ παρακολούθησε από κοντά όλα τα μεγάλα και άκρως ενδιαφέροντα events που τελούνταν παράλληλα με την έκθεση. Στελέχη από τη διοίκηση και το τμήμα Marketing πραγματοποίησαν έρευνα αγοράς, διερεύνησαν τον ανταγωνισμό και έκαναν επαφές, από τις οποίες προέκυψαν νέες προοπτικές για προσοδοφόρες συνεργασίες.

Από την έκθεση αυτή προέκυψαν σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, όπως η νέα συνεργασία με την ιταλική εταιρία Unigel, με την οποία μοιραζόμαστε το κοινό όραμα για το μέλλον του κλάδου του παγωτού.