«Γλυκά Ζαχαροπλαστείου», ένα ταξίδι στον κόσμο της σοκολάτας

Ο φετινός Οκτώβρης είχε άρωμα σοκολάτας, καθώς η εταιρία μας σε συνεργασία με την Ακαδημία Σοκολάτας της κορυφαίας Callebaut, διοργάνωσαν από κοινού μια εξαιρετική εκδήλωση αφιερωμένη στην τέχνη της σοκολάτας.

Το διήμερο event με τίτλο “Γλυκά Ζαχαροπλαστείου” πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο R&D στις εγκαταστάσεις μας, όπου αρκετοί προσκεκλημένοι μας απόλαυσαν μοναδικές δημιουργίες και ευφάνταστες προτάσεις γλυκών. Ο κορυφαίος chef της Athens Chocolate Academy, Ilias Nikola, σε συνεργασία με τον εξαιρετικό pastry chef και υπεύθυνο του τμήματος R&D της εταιρίας μας, Νικόλα Γαλανάκη, αποκάλυψαν μυστικά και τεχνικές της σοκολάτας στους προσκεκλημένους τους.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ολόκληρη τη διαδικασία παρασκευής γλυκών, από τον αρχικό σχεδιασμό, τις ιδιαίτερες τεχνικές και την εκτέλεση μοναδικών συνταγών.

Η επιτυχία του event και η θερμή ανταπόκριση από τους επισκέπτες μας, μας γεμίζουν ενθουσιασμό και προσμονή για το επόμενο ραντεβού μας σε συνεργασία με την Callebaut, σε αυτό το γλυκό ταξίδι στον κόσμο της σοκολάτας!