Συμμετοχή της Παπαγεωργίου στην Αrtozyma 2018

Η πρώτη παρουσία της ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΟΙ ΑΕ στην έκθεση Αrtozyma , ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 24 έως και τις 26 Φεβρουαρίου και αποτέλεσε το γεγονός της χρονιάς για τον κλάδο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής στη Βόρεια Ελλάδα. Η επισκεψιμότητα ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια, που είχαν την ευκαιρία μαζί με την έκθεση, να παρακολουθήσουν το 3ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ψωμιού, ένα θεσμό που συγκεντρώνει τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον των ανθρώπων του κλάδου της αρτοποιίας.

Επιπλέον, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της αγοράς , στο ειδικό τμήμα Artozyma Free from, όπου η εταιρία ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, είχε αξιοσημείωτη παρουσία με μια σειρά προϊόντων ειδικών χαρακτηριστικών, όπως vegan, sugar free με stevia, lactose free και gluten free.

Το περίπτερο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, μαγνήτισε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των επαγγελματιών με την επίδειξη συνταγών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, που προετοιμάζονταν επί τόπου. Ψωμί, τσουρέκια, brioche, κέικ, tiramisu και κάθε είδους σοκολατάκια ήταν κάποια από τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στο κοινό, βασισμένα στις ποιοτικές πρώτες ύλες της Εταιρείας και τις συνταγές των εξειδικευμένων τεχνικών της.

 

Το ουσιαστικό ενδιαφέρον των επαγγελματιών ήταν έκδηλο και οι επαφές που έγιναν δίνουν μια πολλά υποσχόμενη προοπτική για τη δραστηριοποίηση της εταιρείας στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας. Η καλή αρχή έγινε! Από την επόμενη μέρα της έκθεσης το εμπορικό τμήμα της εταιρίας ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ αναλαμβάνει να την αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο, δημιουργώντας υπεραξία για την εταιρία και τους πελάτες της.