ΙΣΤΟΡΙΚΟ

 
1960:Ιδρύεται η εταιρεία με τη μορφή ατομικής επιχείρησης από τον Βασίλειο Δημ. Παπαγεωργίου. Ο ιδρυτής και θεμελιωτής της επιχείρησης διατηρεί ένα μικρό αρτοποιείο στην Πάτρα, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία εταιρίας κατασκευής βουτημάτων και ζαχαρωδών προϊόντων.

Η γρήγορη καθιέρωση των νέων προϊόντων, που εμφανίζονται πρώτα στην αγορά της Πάτρας, οδηγεί και στην οικονομική πρόοδο της επιχείρησης.

1987:Ιδρύεται η εταιρία «Αφοί Β. Παπαγεωργίου ΟΕ» από τους υιούς Αναστάσιο και Δημήτριο, οι οποίοι δημιουργούν ένα σύγχρονο δίκτυο διανομής με εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητα φορτηγά, εξυπηρετώντας άμεσα κάθε ανάγκη της αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής σε αρκετούς νόμους της Δυτικής Ελλάδας.

1996:Η εταιρία μετακομίζει στην περιοχή Οβρυά Πατρών σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.500 τ.μ. Η εμπειρία, η εργατικότητα αλλά και η επαφή με οίκους του εξωτερικού, συμβάλλει στην εισαγωγή και αντιπροσώπευση από την εταιρεία, πολλών νέων προϊόντων και υπηρεσιών στο σύνολο σχεδόν του κλάδου των τροφίμων, καλύπτοντας πλήρως τους τομείς της αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, μαγειρικής και catering.

Με πάνω από 14 ιδιόκτητα φορτηγά διανομής και περισσότερους από 50 εργαζομένους, η εταιρία αποκτά δύναμη και συγκαταλέγεται στις αναπτυσσόμενες μεγάλες εταιρίες του κλάδου.

2007: Η εταιρία μετατρέπεται σε «Αφοί Παπαγεωργίου ΑΕ», ενώ στον ίδιο χώρο κατασκευάζεται νέο κτιριακό συγκρότημα αποτελούμενο από χώρους αποθήκευσης ξηρού, και ψυχόμενου φορτίου, καλύπτοντας μια επιφάνεια 3.000 τ.μ. αποκτώντας πλέον τη δυνατότητα για ταχύτατες διαδικασίες εισαγωγής αλλά και διανομής προς όλη την Ελλάδα.

2008: Δημιουργείται το εμπορικό σήμα "ΡREMIER" που αντιπροσωπεύει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ,η οποία συνεχώς διευρύνεται. Περιλαμβάνει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας όπως γάλα μακράς διαρκείας, γάλα εβαπορέ, γλυκόζη κ.α., επιλεγμένα με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, τα οποία διανέμονται σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε επαγγελματίες παραγωγούς τροφίμων, αλλά και σε χονδρέμπορους.

2010: Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις και τις αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες και στοχεύοντας πάντα στην ικανοποίηση των πελατών της, η εταιρία διαθέτει σήμερα μια μεγάλη προϊοντική γκάμα, η οποία συνεχώς διευρύνεται.

Η εταιρεία εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης Ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2015 και το σύστημα διασφάλισης της υγιεινής των προϊόντων "Ανάλυση Κινδύνων - Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου" (Σύστημα HACCP).

Η εταιρεία εξασφαλίζει σήμερα την διανομή των προϊόντων της με ταχύτητα και ασφάλεια, ενώ η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της αποτελεί πρωταρχικό της στόχο.

Επικοινωνία

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΟΙ A.E.
Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία Ειδών Διατροφής
Ηλείας 5 - Κ. Οβρυά Πατρών 265 00 Πάτρα
Τηλ.:+30 2610 526001-3
Fax: +30 2610 525970
E-mail:

Social Media