ΝΕΑΣυμμετοχή του όμιλου τροφίμων ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στην Αrtozyma 2018
01/03/2018

Η πρώτη παρουσία της ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΟΙ ΑΕ στην έκθεση Αrtozyma , ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 24 έως και τις 26 Φεβρουαρίου και αποτέλεσε το γεγονός της χρονιάς για τον κλάδο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής στη Βόρεια Ελλάδα. Η επισκεψιμότητα ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια, που είχαν την ευκαιρία μαζί με την έκθεση, να παρακολουθήσουν το 3ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ψωμιού, ένα θεσμό που συγκεντρώνει τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον των ανθρώπων του κλάδου της αρτοποιίας.

     

Επιπλέον, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της αγοράς , στο ειδικό τμήμα Artozyma Free from, όπου η εταιρία ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, είχε αξιοσημείωτη παρουσία με μια σειρά προϊόντων ειδικών χαρακτηριστικών, όπως vegan, sugar free με stevia, lactose free και gluten free.

Το περίπτερο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, μαγνήτισε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των επαγγελματιών με την επίδειξη συνταγών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, που προετοιμάζονταν επί τόπου. Ψωμί, τσουρέκια, brioche, κέικ, tiramisu και κάθε είδους σοκολατάκια ήταν κάποια από τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στο κοινό, βασισμένα στις ποιοτικές πρώτες ύλες της Εταιρείας και τις συνταγές των εξειδικευμένων τεχνικών της.

Το ουσιαστικό ενδιαφέρον των επαγγελματιών ήταν έκδηλο και οι επαφές που έγιναν δίνουν μια πολλά υποσχόμενη προοπτική για τη δραστηριοποίηση της εταιρείας στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας. Η καλή αρχή έγινε! Από την επόμενη μέρα της έκθεσης το εμπορικό τμήμα της εταιρίας ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ αναλαμβάνει να την αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο, δημιουργώντας υπεραξία για την εταιρία και τους πελάτες της.


Συμμετοχή του όμιλου τροφίμων ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στην ARTOZA 2017
13/03/2017

Ο όμιλος τροφίμων ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ συμμετείχε για ακόμα μια φορά στη Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής «ΑΡΤΟΖΑ 2017», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως και τις 6 Μαρτίου 2017, στο Metropolitan Expo, δίπλα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα.

     

Με γνώμονα τις εξελίξεις της Ελληνικής και διεθνούς αγοράς, η εταιρία ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ επιδιώκει το συνεχή εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής, με επίκεντρο πάντα την εξυπηρέτηση του πελάτη. Με βάση αυτές τις πρώτες ύλες η ομάδα Marketing και Πωλήσεων της Παπαγεωργίου παρουσίασε στους ενδιαφερόμενους την προετοιμασία προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Το αποτέλεσμα ήταν λαχταριστό και ενθουσίασε όσους είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν με γευστικές δοκιμές.

H ARTOZA ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 και ικανοποίησε τις προσδοκίες του ομίλου τροφίμων ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ για τη γνωριμία του Ελληνικού επαγγελματικού κοινού με τα προϊόντα του καθώς το ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν πολύ μεγάλο και έντονο.


Παρουσίαση της σειράς ICAM Linea Professionale στην ARTOZA 2015
10/03/2015

Ο όμιλος τροφίμων ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ σε συνεργασία με την Ιταλική σοκολατοποιία ICAM παρουσίασαν στην ARTOZA 2015, την σειρά ICAM Linea Professionale, μια ολοκληρωμένη σειρά από premium επαγγελματικά προϊόντα σοκολάτας. Η ICAM είναι μια πλήρως καθετοποιημένη σοκολατοποιία, με έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής από τις φυτείες κακάο σε διάφορες περιοχές του κόσμου, μέχρι την παραγωγή ανώτερης ποιότητας επαγγελματικών και καταναλωτικών προϊόντων σοκολάτας, για όλο τον κόσμο. Ο όμιλος τροφίμων ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων ICAM για την Ελλάδα.

Στο περίπτερο ICAM-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στο Hall 3 του Metropolitan Expo, παρουσιάστηκε η πλήρης επαγγελματική σειρά της ICAM από κουβερτούρες, σοκολάτες γάλακτος, λευκές σοκολάτες και κρέμες κακάο. Εξέχουσα θέση στη παρουσίαση των επαγγελματικών προϊόντων ICAM, είχαν οι μονοποικιλιακές σοκολάτες από τη λατινική Αμερική, την Καραϊβική και την Αφρική αλλά και η εξειδικευμένη σειρά προϊόντων παγωτού IGLOO.

Ωστόσο, η παρουσία του RICARDO MAGNI στις 1 και 2 Μαρτίου στο περίπτερο ICAM-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ήταν το γεγονός που μονοπώλησε την προσοχή των επισκεπτών. Ο διάσημος ιταλός chocolatier, ετοίμασε μπροστά στο κοινό της έκθεσης, σοκολατάκια με πρώτη ύλη, τις επαγγελματικές σοκολάτες ICAM, αναμιγνύοντας τες αριστοτεχνικά με εναλλακτικά υλικά με έντονο άρωμα Ελλάδας όπως ελαιόλαδο, Μαυροδάφνη Πατρών, φιστίκια Αιγίνης , μαστίχα Χίου, για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά.

Το αποτέλεσμα ήταν σαγηνευτικό και ενθουσίασε όσους είχαν την ευκαιρία να το γευτούν. "Η ανταπόκριση του κοινού της ARTOZA ήταν και για μένα μια ευχάριστη έκπληξη" δήλωσε ο RICARDO MAGNI, "Ευχαριστώ θερμά τον όμιλο τροφίμων ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ για την ευκαιρία που μου έδωσε να μοιραστώ με τους Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής μερικά από τα μυστικά της κορυφαίας σοκολατοποιίας ICAM".

H ARTOZA ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 2 Μαρτίου και ξεπέρασε τις προσδοκίες του ομίλου τροφίμων ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ για μια πρώτη γνωριμία του Ελληνικού επαγγελματικού κοινού με τα προϊόντα ICAM, καθώς το ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν έντονο και ουσιαστικό πέραν του αναμενόμενου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ομίλου, Τάσο Παπαγεωργίου, "αποδείχθηκε ότι οι Έλληνες επαγγελματίες εκτιμούν ιδιαίτερα τις πρώτες ύλες εξέχουσας ποιότητας, όπως είναι οι σοκολάτες της ICAM, που τους δίνουν τη δυνατότητα να διαφοροποιηθούν, προσφέροντας ταυτόχρονα προϊόντα που είναι προσιτά σε όλους τους πελάτες τους. Αυτή η φιλοσοφία, βρίσκεται πίσω από τη συνεχή προσπάθεια εμπλουτισμού του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας, με κορυφαίες πρώτες ύλες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, αλλά και την πρόσβαση στην απαραίτητη τεχνογνωσία της διαφοροποίησης"


Παπαγεωργίου & ICAM Linea Professionale στη Διεθνή Έκθεση Aρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής ARTOZA 2015
05/01/2015

Ο όμιλος τροφίμων Παπαγεωργίου και η κορυφαία Ιταλική σοκολατοποιία ICAM, συμμετέχουν από κοινού στη 14η Διεθνή Έκθεση ARTOZA, που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Ο όμιλος τροφίμων Παπαγεωργίου, αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της σοκολατοποιίας ICAM, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την πλήρη επαγγελματική σειρά ICAM Linea Professionale, που περιλαμβάνει ιδιαίτερες μονοποικιλιακές σοκολάτες από όλο τον κόσμο, κουβερτούρες μαύρης σοκολάτας, σοκολάτες γάλακτος και λευκές γενικής χρήσης, καθώς και μια μοναδική γκάμα σοκολατών χωρίς ζάχαρη & γλουτένη.

Η επιλογή των προϊόντων της ICAM, ολοκληρώνεται με μια πλήρη σειρά από πραλίνες και κρέμες κακάο για όλες τις εφαρμογές της αρτοποιίας της ζαχαροπλαστικής και της παγωτοποιίας, σκόνες κακάο, βούτυρο κακάο και ροφήματα σοκολάτας.

Η ομάδα Marketing και Πωλήσεων της Παπαγεωργίου και το τεχνικό team της ICAM, θα σας περιμένουν στο Hall 2 περίπτερο D20, για μια γνωριμία με την ποιοτική επαγγελματική σοκολάτα μέσα από τις ανατρεπτικές συνταγές του επικεφαλής pastry chef της ICAM, Riccardo Magni!
Επικοινωνία

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΟΙ A.E.
Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία Ειδών Διατροφής
Ηλείας 5 - Κ. Οβρυά Πατρών 265 00 Πάτρα
Τηλ.:+30 2610 526001-3
Fax: +30 2610 525970
E-mail:

Social Media